L-vormige houten bouwwerken

Op zoek naar een L-vormig houten tuinhuis met of zonder overkapping en/of een ander houten bouwwerk? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats en montageteams. 1001tuinhuisjes heeft ook een ruim aanbod aan inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt aan het werk, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een veranda, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een houten bouwwerk met een compleet, kant en klaar, "doe het zelf", zelfbouw bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een totaal compleet prefab, paneelbouw pakket. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Hoekoverkapping platdak L-vormig Bussum

Hoekoverkapping plat dak L-vormig Bussum (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen L-vormige houten bouwwerk

Voor de maatwerk specialist in L-vormige houten bouwwerken, is ook geen enkel bouwwerk in uw buurt hetzelfde. Wij bieden L-vormige bouwwerken op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, een model, de afmetingen, welke houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het schuurtje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? Ook hebben lichtkoepels, glazen schuifpanelen en kan het bouwwerk (voor-) geïsoleerd worden.

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een L-vormig bouwwerk, ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een beter idee te krijgen. Ontwerp uw eigen bouwwerk. U kunt ook voor uw bouwwerk, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, een houtsoort en uw ontwerp model met deuren en ramen doorgeeft.

L-vormig bouwwerk samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK