• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Kapschuur Drentse kap 2 vak Uithoorn

Kapschuur Drentse kap 2 vak Uithoorn

Deze kapschuur/overkapping met een Drentse kap, inspiratie model type Uithoorn, heeft douglas houten staanders, waarop zwarte douglas planken met bolkopspijkers zijn gespijkerd. Op de beton poeren, zijn de staanders met de schoren geplaatst. Het dak heeft een dak overstek. De dakbedekking bestaat uit zwart metalen dakpanplaten. U kunt natuurlijk ook een andere dakvorm en/of een andere dakbedekking en afmetingen kiezen. 1001tuinhuisjes.nl heeft meer dan 1000 mogelijkheden. Op uw wens kunnen de de wanden aan de binnenzijde, ook betimmerd worden. Wij hebben ook de verf, om dit bouwwerk te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elke kapschuur, kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen kapschuur en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK