Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Houten carport / kapschuur Lemmer

Deze houten carport / kapschuur is afgebeeld met een Drentse kap, dikke staanders van 20 x 20cm, dakshingles als dakbedekking en gepotdekselde (Zweeds rabat) prefab wanden.

Dit houten bouwwerk heeft een enorme hoogte waardoor er met gemak een hoog voertuig zoals een camper, traktor of boot onder gestald kan worden.

Hieronder staan de specificaties vermeld van de douglas houten kapschuur / carport zoals hier is afgebeeld. De materialen, afmetingen, de indeling van de wanden en ramen zijn naar wens aan te passen. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook een vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties:

Carport:   8,0 x 4,0 m
Luifel:   8,0 x 1,0 m
Oppervlakte:   40 m2
Hoogte achterzijde:
Hoogte voorzijde: 
  2,20 m
  2,90 m
Nokhoogte:   3,95 m
Fundering:   Betonpoeren
Wanden:   Douglas hout
Materiaal dak:   Dakshingles
Goten:   Géén
Ramen:   Géén
Deuren:   Géén

Zit de houten carport zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een offerte aanvragen via de oranje knop. Geef uw wensen door en wij zullen u geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK