• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Hoekprieel platdak + balustrades Moerkapelle

Hoekprieel platdak + balustrades Moerkapelle

Dit hoekprieel, inspiratie model type Moerkapelle, is een prieel welke speciaal ontworpen is om in een hoek te plaatsen. Het prieel heeft strakke lijnen en een platdak en rondom het dak, is een dak overstek geplaatst, wat een moderne uitstraling geeft. 

Zo'n hoekprieel kan geleverd worden met 2x een dichte achterwand. De binnen zijden van de wanden, zijn natuurlijk ook te betimmeren. Aan de voorkant twee balustrades, hiervan hebben wij meerdere modellen. Het bouwwerk is met volledig Komo vacuüm druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout opgebouwd. U mag zelf ook een ander model, dakvorm, houtsoort enzovoort, kiezen.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat ook voor u klaar.

Dit houten prieel wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd, waardoor wijzigingen géén probeem zijn.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd  vurenhout. 

Ontwerp uw eigen (hoek-) prieel en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakgas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK