• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Hoekprieel platdak + balustrades Moerkapelle

Hoekprieel platdak + balustrades Moerkapelle

Dit hoekprieel, type Moerkapelle, is een prieel die speciaal ontworpen is om in een hoek te plaatsen. Het houten prieel heeft strakke lijnen en een plat dak en rondom het dak, een dak overstek, wat een moderne uitstraling geeft. 

Het hoekprieel kan geleverd worden met 2x een dichte achterwand. De binnen zijden van de wanden, zijn natuurlijk ook te betimmeren. Aan de voorkant een balustrade zoals afgebeeld zijn ook optioneel te betellen. 

Het hout van is volledig Komo vacuüm druk geïmpregneerd. Het moderne prieel kan als bouwpakket bij u thuis worden afgeleverd.

Dit houten prieel wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd, waardoor wijzigingen géén probeem zijn.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk bouwwerk op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakgas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

Bent u benieuwd wat dit houten (hoek) prieel naar uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK