• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Hoekoverkapping platdak L-vormig Bussum

Hoekoverkapping platdak L-vormig Bussum

Ons inspiratie model, hoekoverkapping platdak L-vorming type Bussum, heeft rondom het dak, een dak overstek met een boeiboord. Als dakbedekking is er EPDM dak rubberfolie toegepast. 

Dit model prieel, is afgebeeld met dichte achterwanden van geïmpregneerd vuren hout en extra dikke staanders 145x145 mm.

De strakke vormen maken het prieel een modern pareltje in uw tuin. 

Hieronder staan de specificaties vermeld van het prieel zoals die is afgebeeld. De materialen, afmetingen, de indeling van de wanden en ramen zijn geheel naar wensen aan te passen. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Specificaties zoals afgebeeld:

Wanden:   2 dichte achterwanden
Staanders:   145x145 mm
Totale hoogte:   2,45 m
Houtsoort:   Geïmpregneerd vuren
Materiaal dak:   EPDM dakbedekking
Goten:   PVC gootuitloop excl. regenpijp

Zit de houten hoek veranda met plat dak zoals u het wenst, er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de oranje knop. Geef uw wensen door en wij zullen geheel vrijblijvend een maatwerk offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK