• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Carport zadeldak dubbel Franeker

Carport zadeldak dubbel Franeker

Deze dubbele carport, inspiratie model type Franeker, heeft een zadeldak. En is opgebouwd met staanders met schoren op beton poeren.

Als u op zoek bent naar een carport voor het stallen van uw auto, caravan, comper en/of boot, met een mooie landelijke uitstraling, neem dan eens een kijkje bij onze inspiratie modellen carports. Onze carports hebben een authentieke uitstraling en zullen niet misstaan bij uw woning. Uw (dubbele) carport wordt op maat gemaakt en heeft zeer veel verschillende opties, die u hier kunt kiezen. U kunt zelf ook de hoogte van de carport bepalen. Neem gerust even contact met ons op om te kijken of wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Het gebruikte houtsoort op de afbeelding is geïmpregneerd vurenhout. Gegarandeerd  jaren lang onderhoudsvrij. U kunt de carport natuurlijk zelf in een kleur (laten) schilderen als u dit wilt, maar dit is niet nodig. Wij leveren ook de verf, om de carport zelf te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke carport, kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen carport en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK