• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Carport zadeldak dubbel Franeker

Carport lessenaarsdak dubbel Franeker

Als u op zoek bent naar een carport voor meerdere auto’s met een mooie landelijke uitstraling, neem dan eens een kijkje bij onze geselecteerde modellen dubbele carport zadeldak. Deze carports hebben een authentieke uitstraling en zal niet misstaan bij uw woning. Onze dubbele carport zadeldak wordt op maat gemaakt en heeft zeer veel verschillende opties die u hier kunt kiezen. Neem gerust even contact met ons op om te kijken of wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK