• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Carport zadeldak dubbel (kapschuur) Lemmer

Carport zadeldak dubbel (kapschuur) Lemmer

Deze houten carport/kapschuur, inspiratie model type Lemmer, is afgebeeld met een Drentse kap, dikke staanders van 20 x 20cm met dakshingles als dakbedekking en gepotdekselde (Zweeds rabat vurenhouten planken) prefab wanden. U kunt natuurlijk ook een ander soort dakbedekking en/of houtsoort kiezen. Ook kunnen wij de binnenzijde van de achterwand betimmeren. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Dit houten bouwwerk heeft een enorme hoogte, waardoor er met gemak een hoog voertuig zoals een camper, traktor of boot er onder gestald kunnen worden.

De materialen, afmetingen, de indeling van de wanden en ramen zijn naar wens aan te passen. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen carport met of zonder Drentse kap en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een tussenwand, lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK