• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Carport zadeldak 3 vak (Kapschuur) Halle

Carport zadeldak 3 vak (Kapschuur) Halle

De carport met zadeldak, inspiratie model type Halle, (model Drentse kap) bestaat uit drie vakken. Om bijvoorbeeld de auto en caravan/camper onder te stallen. De carport is opgebouwd met geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout en als dakbedekking zijn metalen dakpanplaten gebuikt. Het bouwwerk is afgewerkt met boeiboorden en schoringen aan de staanders. Tevens kan er voor een ander soort dakbedekking gekozen worden en kunnen de binnenwanden ook afgetimmerd worden. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke carport, kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat ook voor u klaar.

Ontwerp uw carport en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, een model, een type raam en deur, glazen schuifpanelen, een vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. . 

Tevens heeft u de mogelijkheid, om er glazen schuifpanelen te plaatsen. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK