• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Carport platdak voor caravan/camper Hillegom

Carport platdak voor caravan/camper Hillegom

Deze carport, inspiratie model type Hillegom, met een platdak en rondom het dak, is er een dak overstek met boeiboord gemonteerd. De carport kan vrijstaand opgebouwd worden, maar deze kan ook eenvoudig tegen een muur of een ander bouwwerk worden bevestigd. De carport is ook perfect te gebruiken voor het stallen van uw auto, caravan, camper en/of boot. Deze carport kan worden geleverd van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout en heeft als dakbedekking, EPDM dak rubberfolie. De staanders staan op beton poeren. Een mogelijkheid is het, om hier schoren aan te brengen. U kiest zelf de hoogte, het houtsoort en de verdere mogelijkheden van deze carport.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke carport kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen carport en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen, de hoogte en eventueel het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder en de dakbedekking. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel, vlakglas lichtvenster, schoren op de staanders en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK