• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Carport platdak voor caravan/camper Hillegom

Carport plat dak voor caravan / camper Hillegom

Deze carport met een platdak en rondom het dak, is er een dak overstek met boeiboord gemonteerd. De carport kan vrijstaand opgebouwd worden, maar deze kan ook eenvoudig tegen een muur bevestigd worden. De carport is perfect te gebruiken voor het stallen van caravans en campers. Deze overkapping kan worden geleverd van geïmpregneerd vuren hout en heeft als dakbedekking EPDM dak rubberfolie. Op de beton poeren staan de staanders, waar tegen ook schoren kunnen worden geplaatst. U kiest zelf de hoogte van deze carport. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, de hoogte van de staanders met of zonder schoren, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

  • Houtsoort: Geïmpregneerd vuren
  • Dakbedekking: EPDM dakbedekking 
  • Dakbeschot: Planken 19 mm
  • Staanders: 120 x 120 mm (ook een optie 145 x 145 mm)

De zijwanden van de carport kunnen ook worden dicht gemaakt. Op deze afbeelding staat de carport vrij, maar deze is ook aan een bestaande muur te bouwen.  

Zit de carport zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de oranje knop. Geef uw wensen door en wij zullen geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK