• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Carport platdak dubbel De Luxe Het Gooi

Carport platdak dubbel De Luxe Het Gooi

Deze luxe carport, inspiratie model type Het Gooi, is afgebeeld met robuuste staanders met een boven en onder sokkel (sierverdikking) wat een nostalgische uitstraling geeft. De carport, Het Gooi, heeft een plat dak en rondom de dakrand, een sierlijst met een boeiboord. 

Zo'n  luxe carport is gefabriceerd uit onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout, welke later door de klant, in een witte kleur is geschilderd. Ook hebben wij de verf, om de carport zelf te (laten) schilderen.

De hout soorten, afmetingen en eventueel een andere indeling van de wanden, zijn naar wens aan te passen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen carport en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder en de dakbedekking.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK