• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Carport lessenaarsdak dubbel Renkum

Carport lessenaarsdak dubbel Renkum

Een eigen overkapping voor bijvoorbeeld uw auto en/of camper? Bij 1001tuinhuisjes vindt u een geselecteerd aanbod van enkele carport lessenaarsdak. Een lessenaarsdak geeft een moderne uitstraling maar toch het authentieke gevoel. Het voordeel van het lessenaarsdak is dat er geen water op blijft staan omdat deze afloopt. De enkele of een dubbele carport met lessenaarsdak wordt geheel voor u op maat gemaakt en kan voldoen aan al uw wensen. Kijk rond op de site en kijk naar de mogelijkheden. Of neem even contact met ons op.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK