Overkapping platdak Beemster

Overkapping platdak Beemster

Deze vrijstaande overkapping, inspiratie model type Beemster, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek met een boeiboord. Dit bouwwerk is opgebouwd met zwart en blank douglas hout en heeft zijn uiterlijk te danken aan de robuuste staanders met de brede schoren. De staanders met schoren staan op een tegel plateau. De wanden zijn ook aan de binnenzijde horizontaal betimmerd met zwart hout. (Dus de wanden zijn dubbel betimmerd). Het dak is bedekt met EPDM dak rubberfolie, welke is afgewerkt met een mooie aluminium strip. De dikte van de staanders is 150x150mm. Tevens is dit bouwwerk te gebruiken, als carport. Ook hebben wij de verf, om de veranda zelf te (laten) schilderen. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping met of zonder platdak wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmeting en eventueel, het type raam en deur.1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure