Overkapping platdak Overdinkel

Overkapping platdak Overdinkel

De vrijstaande overkapping, inspiratie model type Overdinkel, heeft een plat dak en rondom het dak, een dak overstek met een boeiboord. Dit bouwwerk is opgebouwd met douglas hout en heeft zijn uiterlijk te danken aan de robuuste staanders met de brede schoren. Deze staanders met schoren staan op beton poeren. De eventuele wanden kunnen aan de binnenzijde horizontaal betimmerd worden, met zwart hout. Het dak is bedekt met EPDM dak rubberfolie, welke is afgewerkt met een mooie aluminium strip. De dikte van de staanders is 150x150mm. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping met of zonder plat dak, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze buitenmonteurs, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen (vrijstaande of aanbouw-) overkapping en kies zelf, model, een houtsoort, de afmeting en eventueel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure