Veranda platdak + glazen schuifpanelen Elburg

Veranda platdak + glazen schuifpanelen Elburg

Deze mooie vrijstaande houten veranda, inspiratie model type Elburg, is afgebeeld met een plat dak en heeft een robuuste uitstraling. De afgebeelde veranda is uitgevoerd met dichte zijwanden en achterwand en heeft 3 glazen schuifpanelen. Er is ook de mogelijkheid voor een shutterwand, met vaste en beweegbare shutters. De wanden aan de binnen zijden kunnen natuurlijk ook betimmerd worden.

Op het dak ligt EPDM dak rubberfolie welke afgewerkt is met een boeibord, inclusief een sierlijke aluminium daktrim. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw veranda.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke veranda met of zonder shutterwand, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staat ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen veranda en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden. 

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure