Overkapping platdak aanbouw + balustrades Plasmolen

Overkapping platdak aanbouw + balustrades Plasmolen

De aanbouw terrasoverkapping, inspiratie model type Plasmolen, heeft een plat dak en in het dak een lichtkoepel, waaronder u de meeste seizoenen kunt zitten. Deze aanbouw overkapping is gemaakt van geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Rondom het dak is een dubbele boeiboord geplaatst. Dit model terrasoverkapping heeft 4 staanders 120x120 mm en stevige gordingen. Tevens zijn er boven- en onder balustrades geplaatst. Ook hebben wij de verf, om de overkapping zelf te (laten) schilderen. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd  vurenhout. Elke overkapping, wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventeel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden. 

Ook zijn er extra mogelijkheden, voor het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure