Hoekprieel platdak + balustrades Moerkapelle

Hoekprieel platdak + balustrades Moerkapelle

Dit houten hoekprieel, inspiratie model type Moerkapelle, is een prieel welke speciaal ontworpen is om in een hoek te plaatsen. Het prieel heeft strakke lijnen en een platdak en rondom het dak, is een dak overstek geplaatst, wat een moderne uitstraling geeft. 

Zo'n hoekprieel kan ook geleverd worden met 2x een dichte achterwand. De binnen zijden van de wanden, zijn natuurlijk ook te betimmeren. Aan de voorkant twee balustrades, hiervan hebben wij meerdere modellen. Het bouwwerk is met volledig Komo vacuüm druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout opgebouwd. U mag zelf ook een ander model, dakvorm, houtsoort, enzovoort, kiezen. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Dit houten prieel wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd, waardoor wijzigingen en aanvullingen géén probeem zijn.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd  vurenhout. Elk prieel met of zonder balustrades wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen (hoek-) prieel en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakgas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure