Carport zadeldak dubbel (kapschuur) Lemmer

Carport zadeldak dubbel (kapschuur) Lemmer

Deze houten maatwerk carport / kapschuur, inspiratie model type Lemmer, is afgebeeld met een Drentse kap, dikke staanders van 20 x 20cm met dakshingles als dakbedekking en gepotdekselde (Zweeds rabat vurenhouten planken) prefab wanden. U kunt natuurlijk ook een ander soort dakbedekking en/of houtsoort kiezen. Ook kunnen wij de binnenzijde van de achterwand betimmeren.

Dit houten bouwwerk heeft een enorme hoogte, waardoor er met gemak een hoog voertuig zoals een camper, traktor of boot er onder gestald kunnen worden.

De materialen, afmetingen, hhogte en de indeling van de wanden en eventuele ramen zijn naar uw wens aan te passen. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke carport wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen carport met of zonder Drentse kap en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een interne tussenwanden, lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure