Overkapping platdak Winsum

Overkapping platdak Winsum

De houten vrijstaande overkapping, inspiratie model type Winsum, heeft een platdak met rondom het dak, een dak overstek, is een veel verkocht model. Deze overkapping is erg populair, onder de tuinliefhebbers. Hiermee maakt u uw tuin klaar, voor niet alleen het voorjaar en de zomer, maar kunt u ook genieten van de andere seizoenen. Bij dit type overkapping is gekozen voor een dichte achterwand, een dichte- en een half-dichte zijwand.

De binnenzijden kunnen natuurlijk ook betimmerd worden. Dit kunt u naar eigen wens aanpassen. Voor de fundering van de staanders, is gebruik gemaakt van beton poeren, waar de staanders met schoren op staan. Deze overkapping, op de afbeelding, is gemaakt van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. U kunt natuurlijk ook voor een geheel andere houtsoort, dakvorm en/of model, kiezen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen overkapping en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmetingen en eventueel het type raam en deur.  1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure