Buitenkamer Hout

Deze Buitenkamer, inspiratie model type Tuinkamer Hout, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek met een boeiboord. Dit model is opgebouwd met douglas/lariks houten balken en betimmerd met zwart Zweeds rabat planken. Er zijn hier vier glazen schuifpanelen gemonteerd. Ook de binnen zijden van de wanden zijn betimmerd. Onder de dak overstek, zijn lichtspotjes geplaatst. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere hout soort en/of een andere dakvorm. Ook zijn er mogelijkheden, voor een buitenkamer met een compleet, kant en klaar, bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd als een compleet prefab, paneelbouw pakket. Onze buitenmonteurs, staan ook voor u klaar.

Overkapping platdak Tuinkamer

Overkapping platdak Tuinkamer (Voor meer informatie, klik op de foto).

Ontwerp uw eigen Buitenkamer

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is ook geen enkel Buitenkamer hetzelfde. Wij bieden buitenkamer op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, de afmetingen, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuisje met berging met overkapping en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen opgeeft.

Buitenkamer samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284