Veranda kopen en plaatsen

Wilt een Veranda kopen en laten plaatsen? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken de totaal compleet bouwpakket met kant en klare, prefab wanden en leveren de daarbij behorende accessoires, bij u thuis af. 1001tuinhuisjes heeft een ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats. Elke veranda, wordt samengesteld zoals u het wenst. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt, aan het werk met veranda's, maar ook voor een berging, een carport, een schuur, een tuinhuisje, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website.  Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een zelfbouwpakket en onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Veranda platdak Vechtstreek

Veranda platdak Vechtstreek (Voor meer informatie, klik op de foto).

Ontwerp uw eigen Veranda

Geen enkele veranda, is bij de houten veranda specialist van Nederland hetzelfde. Wij bieden complete prefab houten veranda's op maat aan, bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw veranda ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, de veranda moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van veranda's? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen veranda, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Veranda samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK