Tuinkantoor

Bij dit moderne en strakke tuinkantoor, inspiratie model type Roermond, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames, betimmerd met geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Er is hier een set hard houten dubbele deuren en aan elke zijde, een raam geplaatst. Aan de binnenzijde is een scheidingswand geplaatst. Het gehele bouwwerk is geïsoleerd. Op dit platte dak is een EPDM dak rubberfolie gelegd en deze is afgewerkt met een aluminium daktrim. Natuurlijk kunt u ook, voor een ander soort hout, deuren en dakvorm kiezen. 

Tuinkantoor platdak Roermond

Tuinkantoor ontwerpen

De monteurs van 1001tuinhuisjes hebben al jaren ervaring in het monteren van tuinkantoren, maar het is ook mogelijk, dat u uw tuinkantoor zelf monteert. Wij zorgen dan, dat uw tuinkantoor bij u thuis afgeleverd wordt, met een duidelijke bouwtekenig en montagehandleiding. Onze montageteams, staan ook altijd voor u klaar.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het samenstellen van een tuinkantoor? Neem dan contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. 

Ontwerp uw eigen tuinkantoor. Wij hebben een ontwerpafdeling, met een eigen timmerwerkplaats en een montageteam, voor u klaar staan. Uw tuinkantoor leveren wij bij u thuis af. U kunt uw tuinhuisje met de kant en klare, complete prefab wanden, ook zelf monteren.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK