Tuinkantoor met overkapping

Dit tuinkantoor met overkapping, model Wageningen, is perfect, voor zelfs de kleinere tuinen. Er is genoeg ruimte voor het kantoor, om er te zitten, voor de opslag van uw (tuin-) gereedschap, de stalling van fietsen en/of te gebruiken als tuinkantoor/hobbyruimte. Dit bouwwerk met een zadeldak en dak overstek, is opgebouwd uit geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout, met 12 cm staanders met schoren en echte dakpannen. De klant heeft alles zelf geschilderd. Wij hebben ook de verf geleverd.Ontwerp uw eigen tuinkantoor en kies zelf, een houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. Ook zijn er een mogelijkheden tot het plaatsen van interne scheidingswanden en/of glazen schuifpanelen. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinkantoor.

Tuinhuis zadeldak Wageningen

Tuinhuis zadeldak Wageningen (Klik voor meer informatie op de foto)

Ontwerp uw eigen tuinkantoor

Voor de maatwerk specialist in tuinkantoren, is geen enkel tuinkantoor hetzelfde. Wij bieden tuinkantoren aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw eigen tuinkantoor ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinkantoor moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinkantoor met veranda of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinkantoren? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinkantoor, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Tuinkantoor samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK