Tuinkantoor houtbouw

Bent u op zoek, naar een tuinkantoor houtbouw, op maat? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken een totaal compleet zelfbouwpakket met kant en klare, wanden en leveren de daarbij behorende accessoires, bij u thuis af. 1001tuinhuisjes heeft een ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt aan het werk, met tuinkantoren, maar ook voor een veranda, een carport, een schuur, een tuinhuisje en/of een overkapping, bent u op de juiste website. Alles wordt bij u thuis afgeleverd en onze buitenmonteurs staan voor u klaar.

Tuinkantoor platdak Red-Cedar Blankenberge

Tuinkantoor platdak Red-Cedar Blankenberge (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen tuinkantoor

Geen enkele tuinkantoor, is bij de houtbouw kantoorspecialist van Nederland hetzelfde. Wij bieden complete prefab tuinkantoren, op maat aan, bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinkantoor ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinkantoor moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinkantoor met veranda of luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak, of extra interne binnenwanden?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinkantoren? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinkantoor, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Tuinkantoor samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK