Tuinkantoor Flevoland, kopen en plaatsen

Zoekt u een tuinkantoor in Flevoland of omgeving, een geïsoleerd tuinkantoor op maat? Bij dit moderne tuinkantoor met plat dak, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames, betimmerd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Er is hier een set hard houten dubbele deuren en een raam geplaatst. Aan de binnenzijde is een scheidingswand geplaatst. Het gehele bouwwerk is geïsoleerd. Op dit platte dak is een EPDM dak rubberfolie gelegd en deze is afgewerkt met een aluminium daktrim. Natuurlijk kunt u ook, voor een ander soort hout, deuren en dakvorm kiezen. Elk tuinkantoor wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Tuinhuis platdak + overkapping Lelystad

Tuinhuis platdak + overkapping Lelystad (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen tuinkantoor

De monteurs van 1001tuinhuisjes hebben al jaren ervaring in het monteren van tuinkantoren, maar het is ook mogelijk, dat u uw tuinkantoor zelf monteert. Wij zorgen dan, dat uw prefab tuinkantoor bij u thuis, als tuinkantoor bouwpakket afgeleverd wordt, met een duidelijke bouwtekenig met een uitgebreide montagehandleiding. Onze montageteams, staan ook altijd voor u klaar.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het samenstellen van uw kant en klaar tuinkantoor? Neem dan contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. 

Tuinkantoor samenstellen

Ontwerp uw eigen geïsoleerde tuinkantoor. Wij hebben een ontwerpafdeling, met een eigen timmerwerkplaats en een montageteam, voor u klaar staan. Uw tuinkantoor leveren wij bij u thuis af. U kunt uw tuinhuisje met de kant en klare, complete prefab wanden, ook zelf (laten) monteren. Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK