Tuinkantoor Drenthe, kopen en plaatsen

Bij dit tuinhuis/tuinkantoor Drenthe, van de tuinkantoor specialist, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames, betimmerd met Douglas hout. Ontwerp uw tuinkantoor en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. Ook zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, extra binnenwanden en/of het tuinkantoor te (voor-) isoleren. Elk tuinkantoor wordt samengesteld, zoals u het wenst. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Tuinhuis platdak + overkapping Drenthe

Tuinhuis platdak + overkapping Drenthe (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen tuinkantoor

Voor de tuinkantoor specialist, is geen enkel tuinkantoor hetzelfde. Wij bieden tuinkantoren aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinkantoor ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinkantoor moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook  een tuinkantoor met veranda of luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinkantoren, ergens in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinkantoor, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Tuinkantoor samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK