Tuinkantoor Aalsmeer

Dit luxe en strakke tuinkantoor Aalsmeer, kan ook worden voorzien van vloer-, wand- en dak isolatie, ook bestaat de mogelijkheid om de ruimte op te delen doormiddel van enkele interne scheidingswanden. Natuurlijk kunt u ook, voor een ander soort hout, deuren, dakvorm en afmetingen kiezen. Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar. Elk tuinkantoor wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Tuinkantoor platdak Aalsmeer

Tuinkantoor plat dak Aalsmeer (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen tuinkantoor

Voor de maatwerk specialist in tuinkantoren is geen enkel tuinkantoor hetzelfde. Wij bieden tuinkantoren aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinkantoor ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, uw tuinkantoor moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinkantoor met veranda of een overkapping en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinkantoren? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinkantoor, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Tuinkantoor samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK