Tuinkantoor 

Bij dit moderne tuinkantoor, inspiratie model type Aalsmeer, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames, betimmerd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Er zijn hier twee sets hard houten deuren geplaatst en aan de binnenzijde is een scheidingswand geplaatst. Op dit platte dak is een EPDM dak rubberfolie gelegd en deze is afgewerkt met een aluminium daktrim.

Tuinkantoor platdak Aalsmeer

Tuinkantoor plat dak Aalsmeer (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen tuinkantoor

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is geen enkel tuinkantoor hetzelfde. Wij bieden tuinkantoren aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinkantoor ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, uw tuinkantoor moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinkantoren? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinkantoor, een offerte op maat aanvragen.

Tuinkantoor samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK