Tuinhuisspecialist 

De tuinhuisspecialist heeft uw tuinhuisje. Bent u op zoek naar een tuinhuisje? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes, de tuinhuisspecialist, aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes, heeft een ruim aanbod aan inspiratiemodellen tuinhuisjes. Door onze landelijke dekking zijn wij in Nederland aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, veranda, schuurgarage, overkapping, tuinkantoor en/of andere houten bouwwerk, bent u op de juiste website. Alles wordt op onze ontwerpafdeling getekend, in onze eigen timmerwerkplaats gemaakt. Wij hebben buitenmonteurs, welke ook al voor u klaar staan. 1001tuinhuisjes, ontwerpt, timmert, levert en monteert uw tuinhuis.

Tuinhuis platdak + zij overkapping Appeltern

Tuinhuis plat dak + zij overkapping Appeltern (Klik voor meer informatie, op de foto)

Ontwerp uw eigen tuinhuis, bij de tuinhuisspecialist.

Voor de maatwerk tuinhuisspecialist, is geen enkel tuinhuisje hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuisje met overkapping of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte, aanvragen.

Tuinhuis samenstellen

1001tuinhuisjes, is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284