Tuinhuisje kopen, bij de tuinhuisspecialist 

Bent u op zoek naar een tuinhuisje? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes, de tuinhuisspecialist / tuinhuizenspecialist, aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes, heeft een ruim aanbod aan inspiratiemodellen tuinhuisjes. Door onze landelijke dekking zijn wij in Nederland aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, veranda, schuurgarage, overkapping, tuinkantoor en/of andere houten bouwwerk, bent u op de juiste website. Alles wordt op onze ontwerpafdeling getekend, in onze eigen timmerwerkplaats gemaakt en bij u thuis afgeleverd, als een compleet, kant en klaar, prefab paneel bouwpakket. Wij hebben montage-teams, welke voor u klaar staan.

Tuinhuis platdak + zij overkapping Appeltern

Tuinhuis plat dak + zij overkapping Appeltern (Klik voor meer informatie, op de foto)

Ontwerp uw eigen tuinhuisje

Voor de maatwerk tuinhuis specialist, is geen enkel tuinhuisje hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, het  houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Tuinhuis samenstellen

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte, op maat aanvragen.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK