Tuinhuisje in Winterswijk

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Winterswijk of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes en andere inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Winterswijk aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's, bent u op de juiste website.

Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet, kant en klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een prefab, paneelbouw pakket, om deze zelf op te (laten) bouwen. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Tuinhuis platdak + zij overkapping Kilder

Tuinhuis plat dak + zij overkapping Kilder (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuisje 

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is ook geen enkel tuinhuisje in Winterwijk en omstreken, hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, de afmetingen, het model, welk houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies over schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? Vraag het onze tuinhuisspecialisten.

Heeft u wel ideeën voor maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Winterswijk  of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Tuinhuisje samenstellen

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK