Tuinhuisje kopen, Wijchen

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Wijchen en/of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Wijchen aan het werk met tuinhuisjes, maar ook een berging of een schuur. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet kant en klaar, doe het zelf, dhz bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd als een prefab, paneelbouw pakket. Ons montageteam staat voor u klaar.

Tuinhuis zadeldak + overkapping Red-Cedar Bronkhorst

Sterk in maatwerk tuinhuisjes, in Wijchen.

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is ook geen enkel tuinhuisje in Wijchen hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf, de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën voor maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Wijchen of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje een offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Tuinhuisje Wijchen samenstellen?

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit? Dan kunnen onze specialisten u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het formulier of bel ons op 0315-785284 1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK