Tuinhuisje in Wijchen

Bent u op zoek naar een tuinhuisje en/of een ander houten bouwwerk in Wijchen en omgeving? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan unieke en bijzondere inspiratiemodellen tuinhuisjes. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Wijchen aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, veranda, schuurgarage, overkapping, tuinkantoor en/of andere houten bouwwerk, bent u op de juiste website. Uw tuinhuisje wordt in onze eigen timmerwerkplaats gemaakt en bij u thuis afgeleverd. Wij hebben professionele buitenmonteurs voor u klaar staan.

Tuinhuis zadeldak + overkapping Red-Cedar Bronkhorst

Tuinhuis zadeldak + overkapping Red-Cedar Bronkhorst (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuisje in Wijchen en omgeving hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, een model, de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën voor maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Wijchen of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit? Dan kunnen onze specialisten u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK