Tuinhuisje in Westendorp, sterk in maatwerk

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Westendorp of omgeving? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes en andere inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor bent op de juiste website. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet kant en klaar bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd en onze buitenmonteurs staan al voor u klaar.

Tuinhuis platdak + zij overkapping Appeltern

Tuinhuis plat dak + zij overkapping Appeltern (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp je eigen tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuisje in Westendorp en in de omgeving hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes, op maat aan en bij ons is alles mogelijk. 1001tuinhuisjes heeft een eigen ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats. U kiest zelf, de afmetingen, het model, welk houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, bel ons. Zoekt u een tuinhuisje met overkapping of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? Neem contact op met onze specialisten.

Tuinhuis samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK