Tuinhuisje Vorden, sterk in maatwerk

Dit tuinhuis, inspiratie model type Vorden, heeft een platdak, een zijluifel en glazen schuifpanelen. Het is een een pracht van een bouwwerk. Rondom de dak rand, is een dak overstek met een boeiboord gemaakt. De achterwand en de berging bestaan uit regelwerk/frame, waar douglas Zweeds zwarte rabat planken tegenaan zijn gespijkerd met zwarte RVS bolkopnagels. De staanders met de schoren, van de zijluifel staan op stevige beton poeren. Voor het beschut zitten, zijn er onder de zijluifel, glazen schuifpanelen geplaatst. Wij timmeren, leveren en monteren.

Tuinhuis platdak Vorden

Tuinhuis plat dak Vorden (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes is geen enkel tuinhuisje hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een offerte op maat aanvragen.

Tuinhuisje samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK