Tuinhuisje in Velp kopen

Bent u op zoek naar een tuinhuisje en/of een ander houten bouwwerk in Velp en omgeving. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Velp aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging of een schuur. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een, kant en klaar bouwpakket. Alles wordt dan bij u thuis aan geleverd en onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Overkapping zadeldak + berging Arnhem

Overkapping zadeldak + berging Arnhem (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuisje in Velp en omgeving hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, het model, de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook tuinhuisje met overkapping of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Velp of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om nog een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit? Dan kunnen onze specialisten u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag wat van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK