Tuinhuisje kopen, in Velp

Bent u op zoek naar een tuinhuisje en/of een ander houten bouwwerk in Velp en/of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes.nl aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes.nl heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Velp aan het werk met tuinhuisjes, maar ook een berging of een schuur. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een, kant en klaar, doe het zelf, dhz bouwpakket. Alles wordt dan bij u thuis aan geleverd, als een compleet prefab, paneelbouw pakket. Onze monteurs, staan voor u klaar.

Overkapping zadeldak + berging Arnhem

Overkapping zadeldak + berging Arnhem (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuis

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is ook geen enkel tuinhuisje in Velp en omgeving hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, het model, de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Velp of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om nog een idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje een offerte aanvragen waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit? Dan kunnen onze specialisten u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het formulier of bel ons op 0315-785284 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK