Tuinhuisje Veldwijk

Dit luxe tuinhuis met platdak, inspiratie type Veldwijk, heeft rondom het dak, een dak overstek met een boeiboord. Het tuinhuis heeft een ruime veranda en is opgebouwd met zwart en geïmpregneerd vurenhout. Er is een geïmpregneerde vurenhouten deurset met kozijn in het tuinhuis geconstrueerd en de staanders met schoren onder de veranda zijn op beton poeren geplaatst. Ook de binnen zijden van de veranda wanden, zijn betimmerd. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere dakvorm, een andere hout soort en eventueel een dichte (dubbele) en/of extra brede (schuif-)deur. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren, uw tuinhuisje met of zonder veranda.

Tuinhuis platdak + veranda Veldwijk

Tuinhuis platdak + veranda Veldwijk (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes is geen enkel tuinhuisje hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een offerte op maat aanvragen.

Tuinhuisje samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK