Tuinhuisje Varsseveld

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Varsseveld of omgeving? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes, aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes, heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes en andere inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Varsseveld aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor bent u op de juiste website. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet kant en klaar bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd en onze buitenmonteurs, staan ook al voor u klaar.

Tuinhuis platdak Varsseveld

Tuinhuis plat dak Varsseveld (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp je tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuisje in Varsseveld en omgeving hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf welke afmetingen, een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies over schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? Neem contact met onze tuinhuisspecialisten op.

Heeft u wel ideeën voor maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Varsseveld of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Tuinhuis samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK