Tuinhuisje in Steenbergen

Dit inspiratie model tuinhuis, type Steenbergen, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek en een overkapping, welke is opgebouwd met douglas hout. Om de dak rand, is een boeiboord geplaatst. De staanders met schoren, staan op beton poeren. De deur en de balustrade, zijn ook gemaakt van douglas hout. Natuurlijk kunt ook voor een andere, extra brede en/of een schuifdeur kiezen. Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Tuinhuis platdak Steenbergen

Tuinhuis plat dak Steenbergen (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuisje, hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuisje met een overkapping of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK