Tuinhuisje Rhoon

De overkapping, inspiratie model type Rhoon, met een platdak heeft rondom het dak, een dak overstek. Dit bouwwerk heeft ook een pracht van een berging met dubbele deuren. In de dubbele deuren is melkglas geplaatst. De staanders bestaan uit Douglas hout en de berging is opgetrokken uit Zweeds rabat zwart hout. Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie. Tevens is er een lichtkoepel in het dak geplaatst. Zo'n overkapping is toch een lust voor het oog en bijzonder om er onder te zitten. 1001tuinhuisjes, timmert, levert en monteert, uw tuinhuis.

Overkapping platdak + berging Rhoon

Overkapping plat dak + berging Rhoon (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuisje hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuisje met overkapping of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u van uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK