Tuinhuisje kopen, in Overijssel

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Overijssel? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan inspiratiemodellen tuinhuisjes. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Overijssel aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een bergingen, veranda's en/of andere houten bouwwerken. Alles wordt in onze eigen timmerwerkplaats gemaakt en bij u thuis afgeleverd. Wij hebben professionele montage-teams, voor u klaar staan.

Berging platdak + overkapping Overijssel

Berging platdak + overkapping Overijssel (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw tuinhuisje

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is ook geen enkel tuinhuisje in Overijssel hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuis met overkapping en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Overijssel of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje, een geheel vrijblijvende maatwerk offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, houtsoort en model opgeeft.

Tuinhuisje samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK