Tuinhuisje kopen, in Overijssel

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Overijssel en/of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan inspiratiemodellen tuinhuisjes. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Overijssel aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een bergingen, veranda's en/of andere houten bouwwerken. Alles wordt in onze eigen timmerwerkplaats gemaakt en bij u thuis afgeleverd, als een compleet kant en klaar, paneel bouwpakket. Wij hebben ook professionele montage-teams, welke voor u klaar staan.

Berging platdak + overkapping Overijssel

Berging platdak + overkapping Overijssel (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw tuinhuisje

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is ook geen enkel tuinhuisje in Overijssel hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een  houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Overijssel of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje, een maatwerk offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, houtsoort en model opgeeft.

Tuinhuisje samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK