Tuinhuisje kopen, in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Noord-Holland en/of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan inspiratiemodellen tuinhuisjes. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Noord-Holland aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een bergingen, veranda's en/of andere houten bouwwerken. Alles wordt in onze eigen timmerwerkplaats gemaakt en bij u thuis afgeleverd, als een compleet kant en klaar, paneel bouwpakket. Wij hebben ook professionele montage-teams, welke voor u klaar staan.

Tuinhuis zadeldak + overkapping Noord-Holland

Sterk in maatwerk tuinhuisjes, in Noord-Holland.

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is ook geen enkel tuinhuisje in Noord-Holland hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, het  houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Noord-Holland of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje, een maatwerk offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, houtsoort en model opgeeft.

Tuinhuisje samenstellen?

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK