Tuinhuisje kopen, in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Noord-Holland of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerfabriek. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Noord-Holland aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet kant en klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afeleverd, als een compleet prefab, paneelbouw pakket. Ons montageteam staat ook voor u klaar.

Tuinhuis platdak modern + zij overkapping Catrijp

Maatwerk tuinhuisjes, in Noord-Holland

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is ook geen enkel tuinhuisje in Noord-Holland hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf, de afmetingen, welke houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Noord-Holland of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen opgeeft.

Tuinhuisje Noord-Holland samenstellen?

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Tuinhuisje in Noord-Holland

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK