Tuinhuisje in Mook

Het luxe tuinhuis met overkapping of een veranda, type Mook, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek met een boeiboord. Dit tuinhuis heeft een ruime veranda en is geheel opgebouwd met geïmpregneerd/verduurzaamd vuren hout, inclusief de staanders met de schoren. Er is een set dubbele deuren met kozijn geplaatst. Ook de binnen zijden van de wanden zijn betimmerd. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere hout soort, een andere dakvorm en/of een dichte of extra brede (schuif-) deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren.

Tuinhuis platdak + veranda Mook

Tuinhuis met veranda Mook (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuisje hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuisje met berging of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK