Tuinhuisje in Montfoort

Bij dit nostalgisch tuinhuis/kantoor, inspiratie model type Montfoort, met een zadeldak, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames en horizontaal betimmerd met geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Tevens hebben wij zwart hout, bijvoorbeeld met staanders van douglas hout, wat een mooie robuuste uitstraling geeft. Dit tuinhuis/kantoor kan worden voorzien van vloer-, wand- en dak isolatie, ook bestaat de mogelijkheid om de ruimte op te delen doormiddel van scheidingswanden.

Tuinhuis zadeldak Montfoort

Tuinhuis zadeldak Montfoort (Klik op de foto, voor meer informatie.)

Ontwerp uw tuinhuis

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is geen enkel tuinhuisje hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een offerte op maat aanvragen.

Tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK