Tuinhuisje maatwerk specialist

Dit moderne tuinhuis, van de tuinhuisje maatwerk specialist, heeft een zij overkapping en is een echte hardloper. Het tuinhuis is perfect te gebruiken als opbergruimte en onder de overkapping kunt u heerlijk zitten, tijdens zwoele zomeravonden. Het tuinhuis met de zij overkapping heeft een platdak met rondom het dak, een dak overstek, een set dubbele deuren en balustrades, wat een prachtige uitstraling geeft. U kunt verschillende opties kiezen voor de deuren en ramen. 1001tuinhuisjes.nl biedt een groot assortiment inspiratie modellen aan in tuinhuizen. De tuinhuizen, worden volledig op maat en naar uw wens gefabriceerd, in onze eigen timmerwerkplaats en bij u thuis opgebouwd.

Tuinhuis platdak modern + zij overkapping Catrijp

Tuinhuis plat dak modern + zij overkapping Catrijp (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen tuinhuisje bij de maatwerk specialist

Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuisje van de maatwerk specialist met overkapping of luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Tuinhuisje samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via onze website en/of bel ons op 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284