Tuinhuisje Helmond

Het design tuinhuis, inspiratie model type Helmond, heeft een platdak met rondom het dak, een extra brede dak overstek met boeiboorden. De overkapping kan worden gebruikt om heerlijk onder te zitten, maar het kan ook perfect gebruikt worden als carport. De staanders onder de overkapping cq. carport kunnen op iedere gewenste plek gemonteerd worden. Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs,, staan voor u klaar.

Tuinhuis platdak design + overkapping Helmond

Tuinhuis plat dak design+overkapping Helmond (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuisje

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is geen enkel tuinhuisje hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak? Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een offerte op maat aanvragen.

Tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK