Tuinhuisje kopen, in Groningen

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Groningen en/of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan inspiratiemodellen tuinhuisjes. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Groningen aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging of een schuur. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een, kant en klaar, "doe het zelf", "dhz" bouwpakket. Alles kan dan bij u thuis afgeleverd worden, als een prefab, paneelbouw pakket. Wij hebben ook professionele montage-teams, welke voor u klaar staan.

Tuinhuis platdak modern + overkapping Groningen

Sterk in maatwerk tuinhuisjes, in Groningen.

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is ook geen enkel tuinhuisje in Groningen hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, het  houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën voor maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Groningen of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje, een maatwerk offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, houtsoort en model opgeeft.

Tuinhuisje samenstellen?

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK