Tuinhuisje kopen, in Groningen

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Groningen en/of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes.nl aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes.nl heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Groningen aan het werk met tuinhuisjes, maar ook een berging of een schuur. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een, kant en klaar, doe het zelf, dhz bouwpakket. Alles wordt dan aan geleverd als een prefab, paneelbouw pakket.

Sterk in maatwerk tuinhuisjes, in Groningen.

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is ook geen enkel tuinhuisje in Groningen hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf welke houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën voor maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Groningen of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor dit specifieke tuinhuisje een offerte aanvragen waarbij u zelf de maten op geeft.

Tuinhuisje samenstellen? Model Groningen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet? Dan kunnen onze specialisten u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het formulier of bel ons op 0315-785284 sterk in maatwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK