Tuinhuisje kopen, in Friesland

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Friesland? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan inspiratiemodellen tuinhuisjes. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Friesland aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, veranda, schuurgarage, overkapping, tuinkantoor en/of andere houten bouwwerk, bent u op de juiste website. Uw tuinhuisje wordt in onze eigen timmerwerkplaats gemaakt en bij u thuis afgeleverd. Wij hebben professionele montage-teams, voor u klaar staan.

Tuinhuis platdak modern + inpandige luifel Friesland

Tuinhuis platdak modern + inpandige luifel Friesland (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuisje in Friesland hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuis met overkapping en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Friesland of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284