Tuinhuisje Enkhuizen

Dit inspiratie kubus model, tuinhuis platdak Enkhuizen, heeft rondom het dak, een dak overstek met een boeiboord. Zo'n tuinhuis kan onder andere gebruikt worden, voor de stalling van uw fietsen, de opslag van uw (tuin-) gereedschap en als hobbyruimte. Zonder een dak overstek, rondom het dak, is natuurlijk ook mogelijk.

Het tuinhuis is opgebouwd met douglas hout en staat op een hard houten fundering met piketpalen. De deur met de vier ramen, is ook gemaakt van douglas/lariks hout. Voor dit tuinhuis met platdak wordt gebruik gemaakt van EPDM dak rubberfolie als dakbedekking.

Tuinhuis platdak Enkhuizen

Tuinhuis platdak Enkhuizen (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen tuinhuisje

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is geen enkel tuinhuisje hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een offerte op maat aanvragen.

Tuinhuisje samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK