Tuinhuisje Emmen

Dit tuinhuisje Emmen met een platdak en een overkapping, heeft op de foto nog een extra overkapping aan de linkerzijde van 80cm, voor eventueel een hout- en/of een vuilcontainer opslag. Rondom het dak, is een dak overstek met een dubbel boeiboord geplaatst. De overkapping aan de rechterzijde geeft plek voor een tuinset of loungeset. Het tuinhuis is ideaal te gebruiken, als stallings-, opslag- en/of hobbyruimte. Natuurlijk kan de overkapping ook links geplaatst worden van het tuinhuis.

Tuinhuis platdak + overkapping Emmen

Tuinhuis plat dak + overkapping Emmen (Klik op de foto, voor meer informatie)

Tuinhuis kopen

Bent u op zoek naar een tuinhuisje? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan inspiratiemodellen tuinhuisjes. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Drenthe aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, veranda, schuurgarage, overkapping, tuinkantoor en/of andere houten bouwwerk, bent u op de juiste website. Uw tuinhuisje wordt in onze eigen timmerwerkplaats gemaakt en bij u thuis afgeleverd, als een compleet, kant en klaar, prefab paneel bouwpakket. Wij hebben ook professionele buiten-montage-teams, welke voor u klaar staan.

Ontwerp uw tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes is geen enkel tuinhuisje Emmen en omgeving hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuis met overkapping of luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Drenthe of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

Tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284