Tuinhuisje kopen, in Drente

Bent u op zoek naar een tuinhuisje en/of Drentse Kapschuur in Drente of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes en andere inspiratiemodellen. Wij hebben onze eigen ontwerpafdeling en een eigen timmerwerkplaats. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Drente aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een, kant en klaar, compleet, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt dan bij u thuis afgeleverd, als een prefab, paneelbouw pakket. Ons montageteam staat ook voor u klaar.

Maatwerk tuinhuisjes, in Drente

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is ook geen enkel tuinhuisje in Drente hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf, de afmetingen, welke houtsoort, welke kleur hout, maar ook het aantal deuren en ramen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Drente of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor dit specifieke tuinhuisje een geheel vrijblijvende maatwerk offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen opgeeft.

Tuinhuisje, Drente samenstellen?

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Tuinhuisje in Drente

Schuur zadeldak Drentse kap Erm

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK