Tuinhuisje in Doetinchem

Voor een tuinhuisje en/of andere houten bouwwerk, in Doetinchem bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment tuinhuisjes en bieden deze op maat aan. Een tuinhuis samenstellen in Doetinchem kan bij ons tegen een scherpe prijs. De buitenmonteurs van 1001tuinhuisjes hebben al jaren ervaring in het monteren van tuinhuisjes, maar het is ook mogelijk, dat u uw nieuwe tuinhuisje zelf monteert. Wij zorgen dan, dat uw prefab tuinhuis, compleet bij u thuis afgeleverd wordt. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het samenstellen van een tuinhuisje? Neem dan contact met ons op of vraag een geheel gratis een vrijblijvende offerte aan. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Schuur zadeldak Doetinchem (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Doetinchem of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes en andere inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Doetinchem aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's.

Maatwerk tuinhuis

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is ook geen enkel tuinhuisje in Doetinchem hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf, de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, wij zitten voor u klaar. Zoekt u een tuinhuisje met een carport of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën voor maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Doetinchem of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor dit specifieke tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de maten op geeft.

Tuinhuis samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van nu.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK