Tuinhuisje in Catrijp

Dit moderne tuinhuis, inspiratie model type Catrijp, met een zij overkapping, is een echte hardloper. Het tuinhuis is perfect te gebruiken als opbergruimte en onder de overkapping kunt u heerlijk zitten, tijdens zwoele zomeravonden. Het tuinhuis met de zij overkapping heeft een platdak met rondom het dak, een dak overstek, een set dubbele deuren en balustrades, wat een prachtige uitstraling geeft. U kunt verschillende opties kiezen voor de deuren en ramen. Wij hebben ook verschillende soorten zwart hout en hebben de verf, om het zelf te kunnen (laten) schilderen.1001tuinhuisjes, ontwerpt, timmert, levert en monteert, uw tuinhuis. Onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Tuinhuis platdak modern + zij overkapping Catrijp

Tuinhuis plat dak modern + zij overkapping Catrijp (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuisje hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook tuinhuisje met een schuurtje of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Tuinhuis samenstellen

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes ? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK