Tuinhuisje in Capelle aan den IJssel kopen

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Capelle aan den IJssel en omgeving? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes.nl aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes.nl heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Capelle aan den IJssel aan het werk met tuinhuisjes, maar ook een berging en/of een schuur. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet kant en klaar, bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd en onze buitenmonteurs, staan ook al voor u klaar.

Tuinhuis platdak Gouda

Tuinhuis plat dak Gouda (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuisje

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuisje in Capelle aan den IJssel en omgeving hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, de afmetingen, een model, welk houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuisje met overkapping en/of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën voor maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Capelle aan den IJssel of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om nog een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw eigen ontworpen tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit? Dan kunnen onze specialisten u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK